Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πένθος στο Μεσιανό - Έφυγε ο Παναγιώτης Σαββίδης

Καλό παράδεισο να έχει

Όλοι οι κάτοικοι του Μεσιανού  εκφράζουν την  βαθιά τους οδύνη για τον άδικο χαμό του τέως προέδρου, Παναγιώτη  Σαββίδη (Γιώτης), ο οποίος έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.


Με πολυετή προσφορά στο χώρο του αθλητισμού,  ο Παναγιώτης  Σαββίδης  διετέλεσε πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ»  και ακόμα περισσότερα χρόνια  πρόεδρος του. 

Η τοπική κοινωνία, ο αθλητικός κόσμος και η οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ  θρηνούν για τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον ΚΕΡΑΥΝΟ  με αξιοπρέπεια, και ανιδιοτέλεια.  Ο Γιώτης  υπήρξε ενεργός πολίτης και καταξιωμένος αθλητικός παράγοντας, που είχε κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. 

Καλό παράδεισο να έχει.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του,  να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του προσεχούς αγώνα και να καταθέσει στέφανο στην κηδεία του.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365