Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Άγριο επεισόδιο έξω από την Εύξεινο Λέσχη

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α.Τ. Αλμωπίας
Άγριο επεισόδιο προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτη έξω από την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.

Πρωταγωνιστής ηλικιωμένος ρασοφόρος που κατά καιρούς έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη. 

Συμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κύριος περνούσε με το οχημα του απο τον δρόμο που βρίσκεται η Ευξεινος Λέσχη στην Αριδαία και εγινε έξαλλος με τα οχήματα που υπήρχαν, τα  οποία ήταν γονέων οι οποίοι περίμεναν τα παιδιά τους για να τα παραλάβουν απο την χορευτική πρόβα που τελείωνε εκείνη την ώρα. Ο ρασοφόρος ενοχλημένος απο την κίνηση στο σημείο, εγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί θεούς και δαίμονες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα και ακούγοντας τις φωνές, βγήκαν απο το κτήριο της λέσχης μέλη του Δ.Σ. της, με τον ρασοφόρο βλέποντας τους άρχισε να τους «στολίζει» με χυδαίους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και μάλιστα προσπάθησε με το όχημα του να παρασύρει και έναν εκ αυτών. 

Ευτυχώς δεν κατάφερε να τραυματίσει κάποιον πεζό, αλλά προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών με άλλο όχημα, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α.Τ. Αλμωπίας.

5 σχόλια:

  1. όλοι οι φιλοσκοπιανοι προκαλούν, μάθετε το καλά οι πρόσφυγες είναι Έλληνες και αγαπάνε τους εντοπιους, δεν μας αρέσουν όμως οι φιλοσκοπιανοι πρακτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...(οι πρόσφυγες είναι Έλληνες..) οι εντόπιοι τι είναι; Μήπως δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η λεξη'εντοπιος' ;;;;

      Διαγραφή
    2. Κοιτα εχει διαφορα σκοποιανος και μακεδονας για αυτο λεγετο καλυτερα γιατι προσβαλεις ολους τους εντοπιους της αλμωπιας ειναι ντροπη να λες ολους του κατοικους σκοπιανους και αν δε σου αρεσουν φιλακια...!!!

      Διαγραφή
    3. Αι βρε τους ντροπιαζεις ολους με αυτο που λες ντροπη επειδη ενας ειναι................βαζεις και τους υπολοιπους στο ιδιο σακι.

      Διαγραφή
    4. "Εντόπιοι" είναι, αναντίρρητα, οι Γηγενείς κάτοικοι της Αλμωπίας, οι διαμένοντες, από αρχαιοτάτων χρόνων, εδώ. Είναι φυσικό βέβαια μετά την παρέλευση 100 ετών (4γενεές) απ΄την εμφάνιση και των προσφύγων της Μικράς Ασίας, όλοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας να θεωρούνται Γηγενείς, και να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός των Ελλήνων κατοίκων της.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365