Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Σωσάνδρας

Ευχαριστήριο

Ο πολιτιστικός σύλλογος σωσανδρας ''Άγιος Γεώργιος'', ευχαριστεί θερμά όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής για τις προσφορές και τα δώρα τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. 


Τους ευχόμαστε υγεία, ευημερία και καλές δουλείες. 


Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την παρουσία σας στην εκδήλωση. 


Τέλος ευχαριστούμε και το κέντρο εκδηλώσεων Παραδοσιακό στο Λουτράκι για την ζέστη φιλοξενία του.


Εκ του Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. πολιτιστικός σύλλογος σημαίνει: βιβλιοθήκη, ζωγραφική, ομιλίες για την τέχνη και τον πολιτισμό, κάποιες εκθέσεις ζωγραφικής ίσως, και κάποια νέα προχωρημένα πράγματα...όχι φυσικά χορευτικά και χαβαλές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά όλα αυτά που ανέφερες, αλλά γιατί όχι και τα χορευτικά; οι παραδοσιακοί χοροί δεν είναι πολιτιστική κληρονομιά;

      Διαγραφή
  2. ολα αυτα που ανάφερε επίσης είναι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365