Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αλμωπία: Προβλήματα από τον δυνατό αέρα

Δείτε την πρόγνωση του meteo.gr για τις επόμενες ώρες στην Αριδαια
Ισχυροί άνεμοι που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τα 10 μποφόρ, πνέουν στην περιοχή της Αλμωπίας, ενώ την μεταβολή του καιρού συμπληρώνουν χιόνια στα ορεινά και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε αγροτικές καλλιέργειες, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε τέντες καταστημάτων, σε κεραμοσκεπές, σε σπασμένες γλάστρες κ.α., ενώ σε πολλές περιπτώσεις δρόμοι γέμισαν με κάδους, κλαδιά και διαφορά αντικείμενα.

Επίσης για περίπου δέκα ώρες έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές της δυτικής Αλμωπίας, με την ηλεκτροδότηση να επανέρχεται στις 10 το πρωί της Κυριακής.

Δείτε την πρόγνωση του meteo.gr για τις επόμενες ώρες στην Αριδαια:




2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε. Υπάρχει τηλέφωνο πολ προστασίας στο Δήμο πχ; Ή στην αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα πάρε στην εκκλησία αύριο στο δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365