Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Μοναστήρι Αρχαγγέλλου: Τοποθέτηση του Δ. Μπίνου για τις νεότερες εξελίξεις

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησα να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τις Αρχαιολογικές Ανασκαφές στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της Τοπικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.


Τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή στον χώρο του Μοναστηριού  και την επιστολή του στον Αρχιεπίσκοπο και τους συναρμόδιους Υπουργούς καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης της Τοπικής μας Κοινωνίας και την προστασία του Ιστορικού Μοναστηριού και των Μοναχών μετά  και από τα όσα καταγγέλθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365