Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Σοκαρισμένη η Νικολούλη από πληροφορία «στο Φως στο Τούνελ»: «Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα, αν δεις τι βόμβα έχουμε»

«Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα, αν δεις τι βόμβα έχουμε...»

Μια πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σόκαρε την γνωστή δημοσιογράφο: «Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα, αν δεις τι βόμβα έχουμε...».

Μια σημαντική μαρτυρία για μια πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλιότερα το «Φως στο Τούνελ» έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ ασχολούνταν με άλλο θέμα.


Μετά από κλήση συνεργάτη της, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πληροφορήθηκε μια πολύ σημαντική μαρτυρία για μια υπόθεση που είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν.


«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ έπειτα έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.


«Ααα. Τι είναι αυτό;... Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα Σωτήρη... Ποπο...Έχουμε «βόμβα» στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».


Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.


«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365