Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Βαρύ πένθος στο ΕΠΑΛ Αριδαίας: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Εκπαιδευτικός Ελένη Νάτσκου

Συλλυπητήριο μήνυμα
Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας Νίκανδρος Παπαϊωάννου θρηνεί σήμερα τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης φίλης και συναδέλφου εκπαιδευτικού Ελένης Νάτσκου και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της και τους οικείους της.

Τα λόγια φτωχά, η προσφορά της μεγάλη, η θλίψη μας βαθιά.


Αντίο Ελένη μας, θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό σου, την αγάπη σου για τα παιδιά και την αστείρευτη προσφορά σου, με αγάπη και νοσταλγία.


Καλό σου ταξίδι.

6 σχόλια:

  1. καλό παράδεισο και καλή ανάσταση Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια! Αλλά θα ήθελα αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν έτσι ξαφνικά να βρουν τη δικαίωση έστω κι αν δεν είναι κοντά μας πια ! κάποιοι τους έφαγαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε ανοιχτα για αυτο που εννοεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο εδω και περα θα δουμε πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365