Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Σίμο Σωτηριάδη

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πιπεριά, είναι προγραμματισμένο το τελευταίο αντίο στον Σίμο Σωτηριάδη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, όταν τον παρέσυρε όχημα έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο ήταν διευθυντής.


Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και αυτοδιοικητικό στις 15:00 το μεσημέρι.


Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.




1 σχόλιο:

  1. Είναι απώλεια για το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάποτε συμβόλιζε το επίπεδο γνώσεων , χειρισμού και τρόπου που χρειαζόταν για να είσαι υποψήφιος. Δυστυχώς μετά απ αυτή τη γενιά το επίπεδο έπεσε πάρα πολύ. Οι επόμενοι ας παραδειγματιστούν απ το επίπεδο του. Καλό παράδεισο Σίμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365