Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Γεμίσαμε Μετάλλια (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό του Αντώνη Καρατζίδη από την χθεσινή εκδήλωση

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συμμετείχε για μια ακόμη φορά  στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος(CULINARY PROFESSIONAL GREECE) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS) που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια παραδοσιακά στο πλαίσιο της έκθεσης DETROP  στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά όπως και κάθε προηγούμενη, οι Σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ Αριδαίας παρέμειναν πιστοί στο ραντεβού τους  με τις διεθνείς διακρίσεις.

Έτσι απέσπασαν 4 Ασημένια, 2 Χάλκινα μετάλλια αλλά και 3 Επαίνους σε διάφορες κατηγορίες με τους σπουδαστές:

1. Θεοδώρου Ευγενία Ασημένιο Μετάλλιο κατηγορία :Παραδοσιακό Ελληνικό πιάτο. 

2. Ζιώγας Βασίλης Ασημένιο Μετάλλιο κατηγορία: Ριζότο.

3. Κοροσίδου Μαρία Ασημένιο Μετάλλιο κατηγορία :Εστιατορικό Γλυκό.

4. Ελευθεριάδης Δημήτρης Ασημένιο και Χάλκινο Μετάλλια κατηγορίες :Σαλάτα με συνδυασμό και Ριζότο.

5. Πουσίνης Πέτρος Χάλκινο Μετάλλιο κατηγορία: Ριζότο.

6. Ντόνοβα Γιοβάννα Έπαινος κατηγορία :Πιάτο με Πουλερικό.

7. Παπαδημητρίου Κυριακή Έπαινος κατηγορία: Πιάτο με Ζυμαρικό.

8. Κατσάρα Έμμα Έπαινος κατηγορία: Πιάτο με Ζυμαρικό.


να διακρίνονται  σε έναν διαγωνισμό  που επικρατούν οι συμμετοχές Ιδιωτικών ΙΕΚ με υποστήριξη χορηγών και ιδιωτικής χρηματοδότησης.


Την ομάδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προετοίμασαν οι Εκπαιδευτές Chef του ΙΕΚ:

1. κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρος  Team Coach

2. κ. Λαζαρίδης Ευστάθιος →Team Support


Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα των νέων Chef  του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που μόλις ολοκλήρωσαν το Α΄ Εξάμηνο Σπουδών συμμετείχαν και σπουδαστές που έχουν επιλέξει το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ από μακρινές πόλεις όπως ο Βασίλης Ζιώγας (με καταγωγή από Λειβαδιά) οι οποίοι επίλεξαν το ΙΕΚ της πόλης μας γι’ αυτό ακριβώς το λόγο του υψηλού επιπέδου γνώσεων που παρέχει και  το έχει αναδείξει σε ένα από το πιο γνωστά Πανελλαδικά σε πολλούς τομείς, φυσικά και στον τομέα του επισιτισμού.

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας  συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες πρωτίστως για το θάρρος της συμμετοχής σε έναν Διεθνή Διαγωνισμό αυτού του επιπέδου μα φυσικά  για το αποτέλεσμα  των μεταλλίων που θα συνοδεύουν  πλέον το βιογραφικό τους και θα συμβάλλουν στη συνέχιση αυτής της θετικής παράδοσης για τη Σχολή μας που έχει δημιουργηθεί με την κομβική συμβολή των Εκπαιδευτών μας.

Είστε όλοι άξιοι συνεχιστές… Keep Going Higher! -Future’s waiting!


O Διευθυντής του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 

Γιόρτσος Γεώργιος1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365