Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού συγχαίρει τον προπονητή του Γιάννη Αλεξιάδη - Δείτε τι λέει ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός

Διαβάστε παρακάτω:

Τα θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αλεξιάδη, εξέφρασε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Δαμιανού μετά τα ευχάριστα νέα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A’ από τον Γιαννιτσιώτη τεχνικό, που πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της ομάδας μας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τά θερμά συγχαρητήρια στον επί 6 χρόνια προπονητή τών επιτυχιών της ομάδας μας Αλεξιάδη Ιωάννη ο οποίος έγινε κάτοχος και επίσημα τού διπλώματος προπονητή UEFA Α'.

Αν και έχει αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, ο Γιάννης Αλεξιάδης δεν σταματά να εξελίσσεται και ως προπονητής, με την απονομή του διπλώματος UEFA A’ να έρχεται να επιβεβαιώσει ότι δεν θέλει να μείνει στάσιμος.

Η διαδικασία και τα μαθήματα για την απόκτηση του προπονητικού διπλώματος UEFA A’ είχε ολοκληρωθεί το 2022.

Ο ίδιος πάντως αν και δεν λέει κάτι περισσότερο, δύσκολα θα μείνει μόνο σ’ αυτό το δίπλωμα, Αφού λοιπόν έγινε κάτοχος του UEFA A’, γιατί όχι και του UEFA Pro.»


Ο τεχνικός του Δικεφάλου μάλιστα έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας εκπαιδευτές, συναδέρφους προπονητές και φυσικά την οικογένεια του και την σύζυγο του, που στέκεται πάντα στο πλευρό του:

«Από σήμερα κάτοχος διπλώματος UEFA-A’ και επίσημα!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές,τους συναδέλφους-φίλους προπονητές, αλλά και στην γυναίκα μου…

Συνεχίζουμε..»

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365