Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Carnival Party στον Πεζόδρομο της Αριδαίας

Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Carnival Party που διοργάνωσε πετυχημένα η ΔΗΚΕ Αλμωπίας στον Κεντρικό Πεζόδρομο της Αριδαίας.

Μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ οι animater έδωσαν μια όμορφη νώτα στην εκδήλωση.

Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:










































6 σχόλια:

  1. Πραγματικά η ποιο ανίκανη δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους, καλές πρωτοβουλίες, δουλέψανε όλα τα μαγαζιά.σιγουρα μπορεί να γίνει καλύτερα.καλη σαρακοστή σέ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας περνάνε για χαζούς ;;; Τώρα είναι διοργάνωση αυτή για να παινευτείς ;;;; Στο άνω Γαρεφι να βάλεις έναν να παίξει μουσική στον δρόμο θα βγει έξω όλο το χωριό δεν μου λέει κάτι αυτό ειδικά τώρα που ο κόσμος ψοφάει να βγει έξω !!!! Πιο πολύ μου φάνηκε για ξεπέτα βάλτους εκεί λίγα καρναβαλιστικα και τελείωσε τίποτα ουσιαστικό αυτές οι εκδηλώσεις στις πόλεις έχουν άλλο νόημα προετημαζονται καιρό πριν μαζεύοντας εθελοντές που μαθαίνουν το νόημα του προσφέρω για τον τόπο μου δείτε λίγο στους γύρω δήμους και πάρτε παραδηγματα φτάνει πια με τις ξεπέτες μόνο για τις φωτογραφίες ότι δείτε έχει κόσμο άρα έχει επιτυχία κάνετε λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την άλλη φορά να πας στους άλλους δήμους και να μας απαλλάξεις από την παρουσία σου.

      Διαγραφή
    2. Άμα μπορείς πάνε να το κανείς καλύτερα κλόουν!

      Διαγραφή
  4. 11:07 Έχεις απόλυτο δίκιο και κάποιοι πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365