Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον SinBoy: «Στα μαύρα» και η μητέρα του, το αινιγματικό κομμάτι στο TikTok

«Στα μαύρα» και η μητέρα του

Για τρίτο 24ωρο εξακολουθεί το μυστήριο γύρω από το όνομα του Sin Boy, που φήμες τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή.

Μετά την αδερφή του και η μητέρα του SinBoy έβαλε «μαύρη φωτογραφία» στο προφίλ της στο Instagram, ενισχύοντας τη φημολογία που θέλει τον γνωστό τράπερ νεκρό.


Την ίδια ώρα, τα σχόλια που αμφισβητούν τον θάνατό του και κάνουν λόγο για διαφημιστικό κόλπο και τρολάρισμα είναι αμέτρητα στα social media.


Υπενθυμίζεται πως όλα άρχισαν όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Sin Boy να βρίσκεται λιπόθυμος μέσα σε ένα ασθενοφόρο.


Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για fake news ή πραγματικότητα, καθώς μια αντίστοιχη είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018.


Μάλιστα, μετά το πρώτο σοκ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο (εκεί όπου φημολογείται ότι πέθανε) έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.


Μερικά 24ωρα μετά, στον λογαριασμό του Sin Boy που σαν εικόνα προφίλ είχε μπει ένα μαύρο φόντο, ανέβηκε ένα post που έγραφε:


«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».


Και νέα ανάρτηση με τον SinBoy στο ασθενόφορο

Πριν κάποιες ώρες υπήρξε και νέα ανάρτηση αυτή την φορά στο TikTok με βίντεο από τον SinBoy στο ασθενοφόρο


Το βίντεο συνοδεύει η εξής λεζάντα:


Σταματήστε τις φήμες ότι η φωτογραφία είναι φωτοσοπ και αφήστε τον να αναπαυθεί εν Ειρήνη #rip #sination


«Πιαστήκατε όλοι κορόιδα»

«Αινιγματικό» πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το teaser από το κομμάτι που επρόκειτο να κυκλοφορήσει ο SinBoy.


Σε αυτό ακούμε τους παρακάτω στίχους:


Πιαστήκατε όλοι κορόιδα


Όλοι κορόιδα


Σας έκανα ώπα




@sinboymc Σταματήστε τις φήμες ότι η φωτογραφία είναι φωτοσοπ και αφήστε τον να αναπαυθεί εν Ειρήνη #rip #sination ♬ original sound - Sin Boy
@sinboymc

♬ Sination - Sin Boy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365