Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ομάδας SL2

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ομάδας SL2
Ανακοίνωση αγανάκτησης, περισυλλογής, θλίψης και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, για τα όσα βιώνουν οι παίκτες της SL2 και δικαιολογημένα αναρωτιούνται ποιο είναι το μέλλον τους στο ποδόσφαιρο, έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού γράφοντας πράγματα που αποτελούν μια μεγάλη πραγματικότητα, παρότι το αυτί κάποιων δεν φαίνεται να ιδρώνει, λες και ζουν σε άλλο κόσμο.

Δείτε τι αναφέρουν:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Μακεδονικός, θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη θλίψη μας αλλά και την έντονη αγανακτησή μας για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που δυστυχώς βιώνουμε.

Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που πάρθηκαν για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ΠΑΕ Μακεδονικός (Super League 2), δόθηκε η χαριστική βολή απαξίωσης στο ήδη στοχοποιημένο και προβληματικό πρωτάθλημα.

Οι ομάδες της κατηγορίας, όπως και η δική μας, οδηγούνται σε μια δίχως τέλος οικονομική αβεβαιότητα, και ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης όπως αυτοί που διανύουμε. Κατ’ επέκταση, σε σοβαρή οικονομική ανασφάλεια οδηγούνται οι προπονητές μας και όλοι εμείς. Έχουν άραγε αναρωτηθεί οι ιθύνοντες με ποιον τρόπο θα σχεδιάσουμε εμείς το αβέβαιο μέλλον για εμάς και τις οικογένειές μας όταν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;

Και πέρα από τις οικονομικές συνέπειες, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τις αθλητικές συνέπειες για όλους εμάς αλλά και τους συναδέλφους μας που κοπιάσαμε να αποκτήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό και την αθλητική ετοιμότητα που η κατηγορία αυτή απαιτεί, μόνο για να βιώσουμε μια απίστευτη αναμονή και ένα απίστευτο αθλητικό «πισογύρισμα».

Προπονητές και αθλητικοί συνεργάτες αδυνατούν να σχεδιάσουν έναν ορθό αγωνιστικό προγραμματισμό και παρά τις προσπάθειές τους για διατήρηση της αγωνιστικής μας εγρήγορσης, μονο η πραγματική αγωνιστική ροή θα μπορούσε να δώσει την εξέλιξη που αναζητούν.

Ποιο άραγε είναι το αθλητικό μας μέλλον; Ποιο άραγε το οικονομικό; Ποιο άραγε το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας;

Έχει φωλιάσει βαθειά μέσα σε όλους μας η αμφιβολία και ο φόβος για το αύριο… Ίσως διανύουμε την αρχή του τέλους για τον επαγγελματικό αθλητισμό και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Διεκδικούμε και απαιτούμε κύριοι το σεβασμό για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουμε και λυπόμαστε πολύ που στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, εσείς έχετε δημιουργήσει εκκολαπτήριο απαξίωσης και εξαθλίωσης του αθλητικού ιδεώδους.

Οι ομάδες προγραμμάτισαν και σχεδίασαν την σεζόν με βάση τις δικές σας εξαγγελίες για επιδότηση, κ. Αυγενάκη. Πράξτε τώρα αυτό που οφείλετε για την Super League 2!

Με την ελπίδα ο σεβασμός να κυριαρχήσει και όχι το συμφέρον…»

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά αυτός ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται υφυπουργός αθλητισμού όταν εξαρτάτε από κάποιον άνθρωπο που λέγεται Μαρινάκης δεν πρόκειται να κάνει κάτι για την σούπερ λιγκ 2, εάν δεν βγεί μπροστά ο πρωθυπουργός να ξεκαθαρίσει την όλοι κατάσταση δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό, εξαρτάται από τον Μαρινάκη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365