Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Επιστρέφουν οι ομάδες της SL2 στη δράση;

Επιστρέφουν στη δράση;

Την Τετάρτη 22/2 συνεδριάζει το ΔΣ της Super League 2 για να αξιολογηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος, ως αντίδραση για τα χρήματα που θα δοθούν στις ομάδες της κατηγορίας από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός αθλητισμού δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα περιμένει από τις ομάδες να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, ως προϋπόθεση για να συναντηθεί με τους αντιπροσώπους τους. 

Οι ομάδες της κατηγορίας βλέποντας ότι η αναστολή του πρωταθλήματος δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αντιλαμβανόμενες ότι ο χρόνος κυλά πλέον σε βάρος τους, θα συζητήσουν μεθαύριο το ενδεχόμενο λήξης της αναστολής, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ αυτού του ενδεχόμενου, προκειμένου να πάρουν τις περίπου 70.000 ευρώ που τους αναλογούν και ότι επιπλέον μπορέσουν να αποκομίσουν από τις επαφές που έχουν γίνει.


Πηγή soccerplus

1 σχόλιο:

  1. Εάν ξεκινήσει το προταθλημα να δω τον Αυγενακη τί χρήματα θα δώσει πάλι αυτά λίγα γιατί τότε θα είναι ο μεγαλύτερος παπατζης και κλέφτης για την σούπερ λιγκ 2 γιατί δεν τηρούνται οι υπογραφές και ο λόγος του ιδίου, εγώ θέλω να ξεκινήσει το προταθλημα για τον λόγο να φανεί αυτό που τόσες μέρες φοναζουν όλες οι ομάδες ότι αδηκουντσι με τα χρήματα εδεινε ο κύριος Αυγενακης δηλαδή ψίχουλα, ενώ στην μεγάλη κατηγορία και στο ράλι ακρόπολης απλόχερα τα σκορπά και ένα τελευταίο γιατί δεν παίρνει παραδείγματα ο κύριος Αυγενακης από τίς άλλες χώρες στο μιρασμα των χρημάτων ανά κατηγορία ξεκινοντας την χρηματοδότηση από κάτω προς τα επάνω διότι έτσι ενισχύεις το ποδόσφαιρο για να έχουμε Έλληνες σε μεγάλες ελληνικές ομάδες και στην εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365