Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Εθνικός Γιαννιτσών 1 - 0 / Φλέγεται το Λυκόστομο, στην κορυφή της Α1 οι Λύκοι

Δείτε το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη και το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο Λυκόστομο, όπου η τοπική και λαβωμένη από τραυματισμούς και τιμωρίες Μαύρη Θύελλα λύγισε την αντίσταση του πρωτοπόρου μέχρι σήμερα, Εθνικού Γιαννιτσών και πάτησε στην κορυφή της Α1.

Παρουσία 500 περίπου θεατών, το ντέρμπι ήταν αμφίροπο σε όλη την διάρκεια του και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, στο πρώτο μέρος μάλιστα πέραν του σουτ που εξαπέλυσε στο 17’ ο Στάθης Καράμπελας και εξουδετέρωσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Γρηγόρης Καταγιαννίδης, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 79’ όταν σουτ-ρουκέτα του Στάθη Καράμπελα έδιωξε με εκπληκτική απόκρουση ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης και φτάσαμε στο 89’ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Γιάννης Βασιλόπουλος και ο Παπαδημητρίου με φοβερή κεφαλιά κάρφωσε την μπάκα στα δίχτυα του Νίκου Δεληχατζή, γράφοντας το 1-0 για τους Λύκους με το γήπεδο να παίρνει φωτιά από τα βεγγαλικά των φίλων των γηπεδούχων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Βλαδίκας, Ατζαμιδάκης.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Βασίλης Σαμαράς)
Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδημητρίου, Ελευθεριάδης Γ., Σαμαράς, Βασιλόπουλος, Αταλασίδης, (83’ Νούσκας), Άτζος, (50’ Οξύζογλου), Κιλικλής, (50’ Παπασυμεών), Τσόρμπας, Νάνος.

Εθνικός: (Φώτης Μητσάκης)
Δεληχατζής, Γουστέρης, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Σέρα, Χατζηπαρασίδης, Στεφανίδης, (46’ Τσάλμας), Γκογκουλούδης, Καραδήμος, (59’ Χατζηστεφάνου), Καράμπελας, Μπάρμπας, (75’ Σιταράς).

Δείτε το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη και το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:











































































































































7 σχόλια:

  1. Ντροπη να γιουχαρετε εκει στο λυκοστομο σαν να μην υπαρχει αυριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χωριατίλα είναι νοοτροπία. Δεν έχει σημασία αν είσαι από χωρίο ή πόλη, χωριάτη σε κάνουν οι πράξεις και ο χαρακτήρας σου.

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει ο Εθνικός το πρωτάθλημα και όποιος αμφιβάλλει ας περιμένει τα παιχνίδια του επόμενου σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα πλέον εξαρτώνται από τα χέρια και τα πόδια του Λυκοστομου.
    Θες πρωτάθλημα Μ. Θύελλα; Αποδειξε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΣΤΟΜΑΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Γιουματζιδης και ο κάθε Γιουματζιδης δεν μπορεί να βγάλει ένα εύκολο όπως αποδέχθηκε τέτοιο παιχνίδι καληνύχτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσωπικότητα του κάθε διαιτητή κ η ικανότητα του,είναι αυτά που συμβαδίζουν με τον κάθε αγώνα,μην είσαι λοιπόν κουτοπόνηρος κ λες ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι......

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365