Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μέγας Αλέξανδρος Όρμας - Νίκη Αξού 1 - 2 / Διπλό για την Νίκη σε νεκρό χρόνο στην Όρμα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μετά από καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στην Όρμα, η Νίκη Αξού επικράτησε με σκορ 2-1 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στην τελευταία φάση.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους πάντως να εκμεταλλεύονται μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ νωρίς, καθώς μόλις στο 6´ ο Φώτης Τσιλογλανίδης με ωραίο κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα, ενώ είχαν και μία ακόμη καλή ευκαιρία στο 28’ με το σουτ του Γιώργου Αποστολούδα να γλύφει το κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αγωνιστικοί αλλά και ακίνδυνοι επιθετικά, μη μπορώντας να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή, οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας βγήκαν μπροστά και έψαξαν την ισοφάριση και τελικά βρήκαν τον στόχο στο 83’ με τον Θωμά Αδραμάνη να σκοράρει με πλασέ κι ενώ νωρίτερα ο Ματθαίος Μάρκου είχε αστοχήσει σε τετ α τετ.

Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι ήταν Ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν το διπλό, όταν ο Στέφανος Κεχαγιόγλου έκανε το πλασέ μετά από σύγχυση στην άμυνα τον γηπεδούχων, η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι και με την βοήθεια αμυντικού τον γηπεδούχων κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2, παγώνοντας τους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Χρήστου Λιτοβολή, αφού λόγω απουσιών (τραυματισμοί και εκδρομή μαθητών) δεν είχαν άλλους παίκτες στον πάγκο.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Παρούτογλου, Σουλιώτη.

Συνθέσεις:
Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)
Τσεντεμίδης, Γώγος, (68’Σαββίδης), Τανούρης, Μπίτσας, Σατζάκης, Αδραμάνης, Νάνος, Αβραμίδης, (68’ Νάνος), Παναγιωτίδης, Νεντιάλκοφ , Μάρκου Μ.
Νίκη: (Αντώνης Πέσιος)
Θωμαΐδης, Αβτζόγλου, Σιδέρης, Μπακάλογλου, Λιτοβολής, Τρελόπουλος, Αποστολούδας, Κάρτζιος, Τσιλογλανίδης, Πολατίδης, (65’ Κεχαγιόγλου), Γεωργιάδης, (74’ Καρτσακλής).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365