Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο Μήνυμα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας στο κατάστημα Gosport

Ευχαριστήριο
Το κατάστημα αθλητικών ειδών Go Sport στην Αριδαία, έκανε σε δωρεά προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας των ακόλουθων ειδών άθλησης:

- πέντε μπάλες ποδοσφαίρου

- πέντε μπάλες μπάσκετ

- μια μπάλα πετοσφαίρισης

- μια μπάλα εσωτερικού χώρου 


Είναι βέβαιο ότι οι μαθητές του σχολείου μας θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο το μάθημα της γυμναστικής και θα γεμίζουν ακόμη πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους καλλιεργώντας ιδανικά όπως "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"!


Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Go Sport για την χορηγία του προς το σχολείο μας, που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών του καταστήματος αθλητικών ειδών.


Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Σχολείου Σωκράτης Κωτόπουλος,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365