Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φρικιαστική υπόθεση: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της, τη βίαζαν και συγγενείς της

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία

Δυστυχώς μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα που δεν έχει τέλος. Μια 13χρονη στη Λακωνία καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της και ότι κακοποιήθηκε και μετά τη γέννα.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega η νέα περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου αφορά 13χρονη κοπέλα από τη Λακωνία, η οποία έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε, το παιδί του βιαστή της όπως υποστηρίζει, σε μαιευτήριο της Αθήνας.


Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.


Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.


Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.


Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365