Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Τι έλεγε ο προπονητής τάε κβον ντο στις ανήλικες - Νέα στοιχεία «φωτιά», τουλάχιστον πέντε ανήλικα κορίτσια τα θύματά του

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη που φέρεται να βίαζε ανήλικες.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρά κορίτσια έως 16 ετών. Παράλληλα, φέρεται να τις προσέγγιζε και αφού τις εκθείαζε για τις ικανότητές στο άθλημα, και στη συνέχεια τις έπειθε να ενταχθούν στο άθλημα και να κάνουν μαζί του πολύωρες ατομικές προπονήσεις


Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.


Ο προπονητής θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου την ερχόμενη Παρασκευή.


Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:


βιασμό κατά συρροή,

κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια,

παραβίαση προσωπικών δεδομένων,

προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

1 σχόλιο:

  1. τα παιδιά δεν τα αφήνεις ποτέ απλά σε μια δραστηριότητα, κάνεις έλεγχο για το ποιός τα φροντίζει, πως τα φροντίζει κλπ.
    Δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι γονείς τα αφήνουμε ανεξέλεγκτα και χαιρόμαστε κι όλας από πάνω ...Γονείς με ελλείψεις όλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365