Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Το συγκινητικό μήνυμα των παιδιών «ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του InPozar
Η σχολική μας μονάδα με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα  που διαδραματίστηκαν στα Τέμπη σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων υλοποίησε μία δράση για να  στείλει το δικό της μήνυμα.

Αρχικά, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων  σχημάτισαν μία μεγάλη καρδιά  μέσα στην οποία υπήρχε σε μαύρο φόντο η λέξη : « ΠΟΝΑΜΕ » , η οποία ήταν αφιερωμένη σε όσους και όσες έχασαν άδικα τη ζωή τους  εκείνο το μοιραίο βράδυ.


Επιπλέον, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και ΣΤ΄τάξης  σχημάτισαν μια μικρότερη καρδιά  με  κεράκια μέσα στην οποία ήταν γραμμένη με άσπρα γαρίφαλα η φράση- μήνυμα :

«ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ »

Για το 1ο ΔΣ Αριδαίας

Ο Διευθυντής

Κωτόπουλος Σωκράτης


Δείτε το βίντεο του InPozar:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365