Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Αποχώρηση προπονητή από ομάδα Α1

Αποχώρηση προπονητή από ομάδα Α1

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΣ Γιαννιτσά ο προπονητής Σταύρος Κωστογλίδης, καθώς μετά το ντέρμπι με τον Εθνικό έκανε γνωστή την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας.

Ο Ημαθιώτης προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες είχε θέσει θέμα παραίτησης πριν από ένα δεκαήμερο, ωστόσο μετά από συζητήσεις με την διοίκηση πείστηκε να κάτσει στον πάγκο στο Γιαννιτσιώτικο ντέρμπι, όπως και έγινε.

Ωστόσο χτες αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα ευχαριστώντας διοίκηση και παίκτες για την συνεργασία.

Έτσι ο ΑΣ Γιαννιτσά βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, που θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα υπάρχει μια μικρή απογοήτευση για την ήττα από τον συμπολίτη Εθνικό, παρότι η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή και θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

  1. Για ομάδα που δημιουργήθηκε 2 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα συμμετείχαν, μια χαρά τα πήγαν στον Α.Σ. και ας μην έχουν παράπονα, ούτε από προπονητή, αλλά ούτε και από ποδοσφαιριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365