Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Από το 2021 χωρίς σταθμάρχη ο σιδηροδρομικός σταθμός της Έδεσσας - Έγγραφα φωτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι εργαζόμενοι είχαν ενημερώσει εγγράφως και το υπουργείο Μεταφορών και τη διοίκηση του ΟΣΕ για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για επιβάτες και μηχανοδηγούς από την απουσία σταθμάρχη - Στα «τυφλά» πηγαίνουν τα τρένα.


Ακόμη ένας σιδηροδρομικός σταθμός λειτουργεί εδώ και χρόνια χωρίς να υπάρχει καν σταθμάρχης, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές επιβατών και μηχανοδηγών.


Ο λόγος για τον σιδηροδρομικό σταθμό Έδεσσας για τον οποίο οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ είχαν ενημερώσει εγγράφως από το 2021, τόσο τη διοίκηση του οργανισμού όσο και την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για το εν λόγω γεγονός. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, σε μία μεγάλη απόσταση διάρκειας άνω των τεσσάρων ωρών δεν υπάρχει έλεγχος για την κίνηση των αμαξοστοιχιών, ενώ κατά μήκος του δικτύου καταγράφονται κατολισθήσεις και αντικείμενα που μπορούν να καταστούν επικίνδυνα για τα τρένα.


Δείτε το σχετικό βίντεο του OPEN:




1 σχόλιο:

  1. πόσα τραίνα παίρνανε από τον σταθμό για να πληρώνουμε σταθμάρχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365