Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Νεκρός 22χρονος μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού στα Τέμπη

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Αδαμάκη
Αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και δυστυχώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής της Super League 2, μόλις 22 ετών που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα.

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό μέχρι τον Γενάρη όταν και μετακόμισε στον ΑΟ Υπάτου, βυθίζοντας σε θλίψη τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο εκλιπών ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Βρασίδα Νέας Περάμου, στη συνέχεια πήγε στον ΑΟ Καβάλα, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019.

Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΑΟΚ στο Νέστο Χρυσούπολης. Επέστρεψε στον ΑΟΚ πριν πάει στην Ρόδοτο 2022. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο έφτασε κοντά στην επιστροφή του στους «Αργοναύτες», όμως τελικά υπέγραψε στο Θεσπρωτό σε μία ομάδα της Super League 2.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, δεν είχε ενημερώσει τους γονείς του πως θα ταξίδευε με το τρένο, με την είδηση του θανάτου του να ρίχνει σε ανείπωτη θλίψη τόσο την οικογένεια και τους οικείους του, όσο και τον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365