Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Αδερφή αγνοούμενης από τα Γιαννιτσά: «Μου έστειλαν μήνυμα πολλά άτομα ότι η αδελφή μου κατέβηκε από το τρένο, μετά πού πήγε;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Η Χριστίνα αναζητά την αδελφή της Ιφιγένεια που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία και την οποία είδαν να βγαίνει από το τρένο αλλά μετά χάθηκε.


«Ήταν στο βαγόνι 3, την αναζητούμε από την ώρα που έγινε το ατύχημα και είναι πολύ δύσκολο… Μίλησα μαζί της πριν ανέβει στο τρένο, μου είπε ότι είναι καλά, ότι πάει στο τρένο και θα με πάρει όταν ανέβει. Πήρε τη μαμά μου τηλέφωνο όταν ανέβηκε, κατά τις 7, της είπε ότι είναι καλά, ότι κάθεται με το αγόρι της, ότι είναι όλα εντάξει», εξομολογείται με κλάματα στον Αντέννα.


«Όταν έγινε το ατύχημα ενημερωθήκαμε μία ώρα μετά, κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο. Το μάθαμε από τον αδελφό του αγοριού της. Το αγόρι της βρέθηκε με ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι αλλά είναι καλά. Η αδελφή μου είναι 22 χρονών.


Μου έστειλαν μήνυμα πολλά άτομα ότι η αδελφή μου κατέβηκε από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε και αν είναι καλά;», αναρωτιέται γεμάτη αγωνία.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365