Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Εθνικός Γιαννιτσών 3 - 0 / Ακρίτας για φίλημα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365

Ένας Ακρίτας Σωσάνδρας για φίλημα, κατάφερε παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων, να πάρει μεγάλη νίκη απέναντι στον κακό Εθνικό Γιαννιτσών, με σκορ 3-0.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Ντόγκαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Δεληχατζή να αποκρούσει την μπάλα με την βοήθεια του δοκαριού και στην επαναφορά ο Μποζίνης με κεφαλιά έγραψε το 1-0, σε μία φάση που ο σκόρερ, όπως και ο Γκογκουλούδη του Εθνικού τραυματίστηκαν στο κεφάλι, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ακρίτας παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά το σουτ του Λευτέρη Θωμά απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εκτός από ένα σουτ του Καράμπελα, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.


Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 52' ο Ακρίτας σκόραρε, όταν ο Λευτέρης Θωμάς έκανε υπέροχη ενέργεια και έβγαλε στον κενό χώρο τον Παπαδόπουλο, με το φορ των γηπεδούχων να σκάβει την μπάλα και να κρεμάει τον τερματοφύλακα για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα η Σωσάνδρα έφτασε μία ανάσα από το 3-0, αλλά την υπέροχη κεφαλιά του Λευτέρη Θώμα, έδιωξε σε κόρνερ ο Δεληχατζής με τρομερή απόκρουση.

Από κει και πέρα ο Εθνικός πήρε τα ηνία της αναμέτρηση και πίεσε για να μπει στο παιχνίδι, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες, παρά μόνο κάποια σουτ ή κεφαλιές από στατικές φάσεις. Αντίθετα ο Ακρίτας χτύπησε και πάλι, αυτή την φορά στο 88', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Παπαδόπουλος με πλασέ νίκησε τον Δεληχατζή και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.


Οι γηπεδούχοι μετά το σημερινό αποτέλεσμα ανέβηκαν στους 44 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 58, 4 μακριά από το πρώτο Λυκόστομο που εχει 62.

 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:


















































































































13 σχόλια:

  1. Αιντε ΑΚΡΙΤΑΡΑ💚🤍💚🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tromeri omada o etnikos exase 3-0 me kalitero paikti ton termatofilaka tou…AKRITARA MONO💚🤍💚🤍 adikisame tous eautous mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως η δευτερη καλυτερη ομαδα του νομου ο ακριτας..μπραβο ακριταρα💚🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3-0 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6-0 ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΣ ΤΟΥΣ …. Ακριταρα μουυυυυυ💚🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ευτραφής και ο ακόλουθος του που πετούσαν κροτίδες στο παιχνίδι με τον Α.Σ., μην κάνουν τον κόπο να κατεβούν του χρόνου στα Γιαννιτσά, εκτός κι αν θέλουν να μάθουν να πετάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπαρχει Α.Σ του χρονου τα ξαναλεμε....φιλακια και καλο βραδυ μαγκακι του πηκτρολογιου.....!!!!!

      Διαγραφή
    2. Kala apo tote akoma se ponaei h 4ara...καλυνυχτα

      Διαγραφή
    3. Αυτοί θα κατέβουν
      Εσύ θα είσαι εκεί;

      Διαγραφή
  6. Δεν μας είναι κόπος.. Με χαρά θα έρθουμε.. Εσείς που θα πάτε είναι το θέμα γιατί και στα στενά σας βρίσκουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια ομαδα το λες δεν καταλαβα...γιατι ετσι οπως το γραφεις αφορα και τις δυο.!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομαδα που πάει για πρωτάθλημα υποτίθεται !!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365