Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

«Δημοσίευση προκήρυξης για 4 θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

Δελτίο Τύπου
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ανακοινώνει ότι προχώρησε στη δημοσίευση προκήρυξης (ΑΔΑ: ΨΡ1Ο4690Β6-6ΨΠ) για πλήρωση τεσσάρων θέσεων μονίμων Ιατρών στις  εξής ειδικότητες:

Μια (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Διευθυντή.

Δύο (2) θέσεις Ειδικευμένων Ιατρών ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β’.

Μία (1) θέση Ειδικευμένου Ιατρού ειδικότητας Ακτινολογίας στο βαθμό Επιμελητή Β’.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21.03.2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31.03.2023 ώρα 24.00. 

Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει την συστηματική προσπάθεια με στόχο την επαρκή στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό όπως και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τον πληθυσμό ευθύνης.     


Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365