Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΣ Ξιφιανής - Ελπίδα Έδεσσας 5 - 2 / ΠΑΣάς στην επανάληψη πήρε μεγάλη νίκη

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ένα πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στην Υδραία, όπου ο ΠΑΣ Ξιφιανής επικράτησε με σκορ 5-2 της Ελπίδας Έδεσσας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους να είναι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος να σκοράρουν δύο φορές με τον Αράπι στο 36’ ενώ είχαν και δοκάρι στο 22’ με τον ίδιο παίκτη και κάποιες καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Στην επανάληψη γρήγορα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων καθώς στο 47’ ο Τσέλιος έγραψε το 0-2.

Σχεδόν αμέσως στο 48’ ο Σιδηρόπουλος μείωσε σε 1-2 και κάπου εκεί ξεκίνησε η κυριαρχία των γηπεδούχων που έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο ξεκινώντας την μεγάλη ανατροπή που ήρθε χάρη στα τέρματα των Σιδηρόπουλου στο 63’, του Φανιάδη με πέναλτι στο 70’, του Τσίκου στο 89’ και του Τοσουνίδη στο 90’+2’, που οδήγησαν στην ευρεία και καθαρή νίκη του ΠΑΣ που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος υπηρεσιακός γκολκήπερ των γηπεδούχων αγωνίστηκε ο Ανδρίτσος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Σκούλη, μη έχοντας άλλον παίκτη για αλλαγή.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Αργυρού, Χατζηλιόντα, Ηλία.

ΠΑΣ:( Χρήστος Δούμος)
Κιρπατσάς, (46’ Σαμαράς), Τσιμτσιρίδης Η., Ανδρίτσος, Αριτζόγλου, (46’ Σιδηρόπουλος), Μιχαηλίδης, Τοσουνίδης, Τσόλκας, (66’ Τσίκος), Τσιμτσιρίδης Ν., Λεμονάκης, (66’ Δούμος), Ορτζάνης, Φουντουκίδης, (46’ Φανιάδης).

Ελπίδα: (Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς)
Σταφύδας, Σκούλης, Τσιλιγιάννης, Ζήσης, Ιορδανίδης, Σέξτος, Λιάρος, (80’ Σάνος), Λατίφι, (56’ Παγιούλας), Τσολάκης, Αράπι, Τσέλιος.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
































































10 σχόλια:

  1. Ελπιδαρα γερά δυνατά. Με έξι νίκες έχουμε την σωτηρία. Ξεκινάμε το πρώτο τρίποντο με Σεβαστειανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και οι δυο ομαδες χρειαζονται αλλαγη στις φανελες. Απο XL πρεπει να ξεκινανε γιατι οι κοιλιες διναν και περναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα διδάξες διαιτησία Αργυρέ και άσε το Παλαιφυτο να φωνάζει.Του χρόνου θα σε βλέπουμε στα σαλόνια της Α εθνικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστειανα 4 γκολ θα φάτε το Σάββατο στην Έδεσσα ελάτε σε εσάς θα ξεσπασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκινάμε με τα Σεβαστειανα πάμε για νίκη θα αλλάξει από αυτό το ματς η ομάδα μας πάμε για εύκολη Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα Σεβαστιανά δεν βάζουν γκολ ούτε με αίτηση αυτούς θα τους πάρουμε στην Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ ότι ο κύριος Αργυρός είναι με διαφορά ο καλύτερος διαιτητής στην Πέλλα ,άφησε πολύ πίσω του κάποιους άλλους Εδεσσαιους διαιτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλύφετε τους διαιτητές εκεί στην Έδεσσα μπας και πάρετε κάνα ματς δώρο ..αυτοί είστε σας ξέρει όλος ο νομός θα έχει πλάκα να σας σώσουν εκεί στην ελπίδα η δική σας ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365