Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 61χρονου – Το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στον Αξιό Ποταμό

Εκφράζονται φόβοι για την τύχη του 61χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός 61χρονου στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα του Αξιού Ποταμού. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.


Πληροφορίες αναφέρουν πως εκφράζονται φόβοι για την τύχη του 61χρονου.


Στο σημείο έχει σπεύσει ένα όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο διεξάγει έρευνες περιμετρικά της περιοχής. Στελέχη της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ αναμένεται να πραγματοποιήσουν έρευνες και εντός του ποταμού για τον εντοπισμό του άνδρα.


Πληροφορίες αναφέρουν πως στις έρευνες θα γίνει και χρήση drone, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365