Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Πλήθος κόσμου και ατέλειωτος πόνος στην κηδεία της Ιφιγένειας στα Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πόνος είναι ατελείωτος για τη νεαρή κοπέλα
Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα, η οποία είναι ανάμεσα στα δεκάδες θύμα της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Η άτυχη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συνεθλίβη στα Τέμπη, γύρισε μέσα σε φέρετρο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Γιαννιτσά, εκεί όπου γίνεται και η κηδεία της.

Ο πόνος είναι ατελείωτος για τη νεαρή κοπέλα που χάθηκε τόσο άδικα το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023) όταν το Intercity συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία, και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 57 ανθρώπους (με βάση νεότερο απολογισμό).

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς της, που έχουν βυθιστεί στο πένθος, αλλά και φίλοι του κοριτσιού, που είναι συντετριμμένοι από τον θάνατό της. Πολλά νέα παιδιά επίσης και συμφοιτητές της βρίσκονται επίσης στην τελετή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365