Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Υπόθεση φρίκης: 66χρονος μουσικός βίαζε και εξέδιδε ανήλικο μέσω διαδικτύου

Τα ραντεβού βιασμών, το πορνογραφικό υλικό και η εμπλοκή γιατρού

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 16χρονου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για την υπόθεση συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (27/3) ένας 66χρονος μουσικός ο οποίος κατονομάστηκε από τον ανήλικο.  Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα τον αρχών προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του 16χρονου, το 2018 προσέγγισε το παιδί, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του και το 2020 τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη. Υπό το καθεστώς απειλών, οι γενετήσιες πράξεις συνεχίστηκαν έως και τις 15 Φεβρουαρίου, σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Επιπλέον, από το έτος 2020, ο 66χρονος μουσικός εξανάγκαζε τον ανήλικο να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που στη συνέχεια προωθούσε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ με το όνομα του 16χρονου, προφανώς χωρίς τη θέλησή του.


Τα ραντεβού βιασμών, το πορνογραφικό υλικό και η εμπλοκή γιατρού

Ακόμη, ο 66χρονος από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023, είχε κανονίσει για τον ανήλικο τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Από την έρευνα των αστυνομικών, έχει ταυτοποιηθεί ένας εξ αυτών. Πρόκειται για 46χρονο γιατρό, ο οποίος συναντήθηκε με τον 16χρονο, όμως σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν ολοκλήρωσε την γενετήσια πράξη εις βάρος του. Οι άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έχουν βιάσει τον 16χρονο, δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.


Ο 66χρονος είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ στο instagram μέσω των οποίων συνομιλούσε με άλλους χρήστες ή ανάγκαζε τον ανήλικο να το κάνει, στέλνοντας και σε αυτούς πορνογραφικό υλικό του 16χρονου. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται τα προφίλ ακόμη 29 χρηστών του Instagram.


Κατά την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στα σπίτια του μουσικού και του γιατρού κατασχέθηκαν συνολικά ένας σουγιάς, δύο φυσίγγια, δέκα κινητά, δύο κάρτες sim, δύο κάρτες micro sd , ένα τάμπλετ και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος γιατρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Ο ανήλικος έχει εξεταστεί από ψυχολόγο, καθώς και από ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365