Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/3 Κριός 

Δύσκολα θα ξεχωρίζεις τη φαντασία από την πραγματικότητα σήμερα. Αν προσπαθήσεις μάλιστα να φτάσεις στην ουσία κάποιων θεμάτων, ίσως οι προσπάθειές σου αποβούν άκαρπες.
Ευτυχώς όμως έχεις έμπνευση και πνευματική διαύγεια, που θα την εστιάσεις σε μια δημιουργική αναζήτηση. Έτσι, αποθήκευσε την απογοητευτική αναλυτική εργασία για αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αν μπορείς.

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα δυσκολευτείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Πιθανώς είσαι σίγουρη πως μπορείς να επιμείνεις στις πεποιθήσεις σου, γιατί πιστεύεις πως αυτές είναι πραγματικές και ουσιαστικές.
Ωστόσο, σήμερα μπορεί να δώσεις σε ορισμένα άτομα περισσότερα εύσημα από όσα αξίζουν. Εμπιστέψου λοιπόν τη διαίσθησή σου γιατί θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τους κόλακες.

ζώδια σήμερα 28/03 Τρίτη δίδυμοι

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου θα φαίνονται πολύ θολοί τώρα. Μπορεί να είσαι εμπνευσμένη και γεμάτη ιδέες, αλλά οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις και οι αγαπημένες σου φιλοδοξίες έχουν πολύ κακή ορατότητα. Κι αυτό καθιστά αυτή την περίοδο κάθε άλλο παρά ιδανική για να λάβεις αποφάσεις, σχετικά με τον τρόπο που σκοπεύεις να ανεβείς στην επαγγελματική κλίμακα. Περίμενε μερικές μέρες.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Δεν είναι καιρός να υποκύψεις σε περίεργες επιθυμίες. Φρόντισε να αποστασιοποιηθείς από τους άλλους, για να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Βυθίσου στον προσωπικό, ήσυχο προβληματισμό, μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ηρεμήσεις. Με την επιρροή της ημέρας, καλύτερα να χαλαρώσεις στο χώρο σου.

ζώδια σήμερα λέων

Κοίταξε όλους τους όμορφους ανθρώπους που κάνουν παρέα σ’ αυτόν τον κήπο των επίγειων απολαύσεων. Νιώθεις ερωτική και διαθέσιμη, αλλά έχεις πρότυπα. Μπορείς να αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο για σένα, αλλά θα χρειαστείς μια ώθηση για να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι δεν είσαι στην αγορά της αγάπης, αξιοποίησε την ημέρα για να βρεις μια καλύτερη δουλειά, νέους πελάτες, ή την καλύτερη προσφορά στην πόλη.

ζώδια σήμερα παρθένος

Ο καθένας έχει διαφορετικές ιδέες για το πώς να μετατρέψει το όνειρο σε πραγματικότητα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τις απόψεις των άλλων.. και αν έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους, πιθανώς θα χάσεις το χρόνο σου. Προς το παρόν, αναθεώρησε και τροποποίησε – αν χρειάζεται – τον τρόπο που πιστεύεις ότι κάτι πρέπει να προχωρήσει. Ενήργησε μόνη σου για λίγο. 

ζώδια σήμερα 28/03 Τρίτη ζυγός

Η μετατροπή όσων σκέφτεσαι σε βιώσιμα σχέδια δράσης, είναι λιγότερο περίπλοκη από ό,τι νομίζεις. Μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά ή να πιστεύεις πως πρέπει να διασφαλίσεις την αρχική δομή. Ωστόσο, θα είναι εξίσου αποτελεσματικό αν γράψεις απλά τους στόχους σου στο χαρτί. Μην πιστεύεις πως χρειάζεται να καταστρώσεις σχέδια επί σχεδίων, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δύσκολο να διακρίνεις το αληθινό από το ψεύτικο. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις εξαιρετική λογική, ισχυρά συναισθήματα θα εμφανιστούν απροσδόκητα σήμερα. Παρόλο που μπορείς να καταστείλεις μερικά από αυτά που θέλουν να αναδυθούν, πρέπει να αποδεχτείς, πως ένας συναισθηματικός χείμαρος, δεν θα αφήσει τίποτα κρυφό. Κι αυτό είναι που χρειάζεται η σαφήνεια.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η ημέρα επηρεάζει τις συνεργασίες και ίσως χρειαστεί να επιλέξεις τους συνεργάτες σου προσεκτικά. Τα κίνητρα των άλλων μπορεί να μην είναι τόσο διαφανή όσο σε κάνουν να πιστεύεις. Έτσι, αν μπορείς να κάνεις κάτι μόνη σου ή να ακολουθήσεις ένα σχέδιο ή ένα έργο στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο, θα είναι η καλύτερη επιλογή.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις σημαντικές αλλαγές.. η μετατροπή των σκέψεων σε βιώσιμα σχέδια δράσης, μπορεί να είναι δύσκολη. Ενώ πίστευες πως θα ήταν απλό να φέρεις τη δομή στον κόσμο σου, θα αντιμετωπίσεις άπειρους περισπασμούς και εκτροπές. Όμως μέσα σου ξέρεις πως ψάχνεις βολικές δικαιολογίες, για να αναβάλεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να κρυφτείς από κάποιους.. όχι όμως από τον εαυτό σου!

ζώδια σήμερα 28/03 Τρίτη υδροχόος

Η ενέργεια της ημέρας περιέχει δράμα και αυξημένα συναισθήματα από τους γύρω σου. Μπορείς όμως να επιλέξεις πόσο θα σε επηρεάσει αυτό… και σε ποιο βαθμό θα παρασυρθείς σε εντάσεις. Θα μπορούσες να είσαι η φωνή της λογικής. Αν βοηθήσεις τους άλλους να λύσουν κάτι γρήγορα, αυτό θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Κι αυτό, έχει διπλάσια αξία.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορεί να νιώσεις πως σε πιέζουν να βγεις στο προσκήνιο σήμερα. Μια αυξημένη αίσθηση αυτοσυνείδησης και αδυναμίας θα εμποδίσει την ικανότητά σου να ανταποκριθείς με αυτοπεποίθηση. Μην αρχίσεις όμως να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, γιατί αυτή τη στιγμή, μπορεί να είσαι ο χειρότερος και ο πιο άδικος κριτής του εαυτού σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365