Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Αλμωπία: Εγκαίνια των δύο σύγχρονων παιδικών χαρών, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με δωρεά της AXION HELLAS

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στα εγκαίνια των δύο σύγχρονων παιδικών χαρών, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με δωρεά της AXION HELLAS σε συνεργασία με τον Δήμο μας, στην Κοινότητα Σαρακηνών στις 12.00μ.μ και στην Κοινότητα Όρμας στις 13.30μ.μ.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Μπάτσης Χρήστος


*Φωτο

2 σχόλια:

  1. εκεί στο Πάρκο κυκλοφοριακής γιατί τόσο εγκληματική αδιαφορία? δεν καθαρίζει κανείς.Δεν προστατεύει κανείς, δεν συντηρεί κανείς.Γιατί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε και λίγο άξιοι της μοίρας μας.. όταν λείπει η παιδεία και πάνε τα παιδιά άνω των 15 χρόνων και ενώ παίζουν τα μικρά μας κάθονται πάνω στις «σκεπές» των παιχνιδιών οπως για παράδειγμα το τρενάκι στην συγκεκριμένη και πάνω στις τσουλήθρες και καταστρέφουν σαφώς και δε θα συντηρηθούν ξανά. Και αν τους μιλήσεις ήρεμα ότι από κάτω παίζουν τα μικρά μας και είναι επικυνδο σου βγάζουν και γλώσσα.και τέλος ότι φάνε ότι πιούνε μένει εκεί ενώ υπάρχουν τόσοι κάδοι!! Οποτε απλά ζητάμε χωρίς να τα σεβόμαστε… χωρίς να σημαίνει αυτό ότι εγώ δεν θέλω να συντηρηθούν, δεν θέλω να καθαριστούν… σαφώς και θέλω γιατί και τα δικά κου παιδιά βρίσκονται εκεί καθημερινά…

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365