Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο Ακρίτα Σωσάνδρας προς τους νομικούς του συμβούλους

Ευχαριστήριο

Η διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδρας ευχαριστεί θερμά τους νομικούς συμβούλους του συλλόγου, Γεώργιο και Θωμά Παπατάσο για την αμέριστη, ανιδιοτελή και ισόβια αγάπη και προσφορά τους στον σύλλογο.


Επίσης ευχαριστεί τη δικηγόρο Ελισάβετ  Γρηγοριάδου για τη συνεισφορά της και την αγάπη της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Το Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365