Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Αριδαία: Ξεκίνησε η αποκατάσταση των δρόμων - Κλείνουν με πίσσα τις λακούβες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για την κακη κατάσταση των δρόμων της Αριδαίας, με πολλές λακούβες να δημιουργούν προβλήματα και οδηγούς και πεζούς.

Λίγη ώρα μετά, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, συνεργεία του Δήμου προβαίνουν στην αποκατάσταση των δρόμο ρίχνοντας πίσσα στις τρύπες, μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και ευελπιστούμε όλες οι λακούβες να αποκατασταθούν.

Δείτε τις φωτο:





4 σχόλια:

  1. δεν λύνεται το προβλημα αυτό μόνο με χρήματα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο η Αριδαία δεν έχει λακούβες και όλα τα υπόλοιπα χωριά υποφέρουν από τρύπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα χωριά να δείτε τι γίνεται, πότε θα δούμε δρόμο της προκοπής, ποιος ξέρει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και καλα ξεκινησε σε εναν μηνα το πολυ και με την πρωτη βροχη πανε παλι θα ανοιξουν η τρυπες φαντασμα επισης καταξοδεψαν πισα βλεπω ακομη δεν την εριξαν καθισε μεσα ελλας το μεγαλειο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365