Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Όσα φέρνει ο Καρατζόβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Βρε, βρε, βρε, γεια σας από άκρη σε άκρη σε όλους τους love topkata de Profecture of Pella.

Κυρίες και κύριοι, έφθασε η μεγάλη ώρα. Likostome η blue bois of Tsali; Μητσάκης η Σαμαράς; Όλα τα βλέμματα στο γήπεδο του Λυκοστομου, ένα χωριό 300 κατοίκων ενάντια στην μεγάλη ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Grante game με σουπερ ρεφερυ ( Meletio Giumatzini) και εκλεκτούς βοηθούς ( κάτι σαν τον Γερμα !!).

Αν, λέω αν, κερδίσουν τα παιδιά από το Τσαλι, φινιτο πρωτάθλημα.

Αν όμως έχουμε νίκη από πλευράς Λυκοστομακια η χικακι, τότε θα περιμένουμε τον campione μετά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Το ματς μαγνητίζει και λαό από κοντινούς Νομούς καθώς γνωρίζω ότι " μάτια" από Κιλκίς, Ευρωπο, Αμύνταιο, Τρίκαλα, Αγ. Μαρίνα, Αιγίνιο, Βαρβάρα, Καλλικράτεια κλπ κλπ θα είναι παρόντες.

Μεγάλο ματς, μεγάλα μεγαλεία, καθώς από την πλευρά του δρόμου, θα στηθεί εξέδρα για τους επίσημους, καθώς πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι και πρόεδροι από άλλες Ενώσεις θα είναι εκεί. Ανεπίσημες πληροφορίες λένε, έτσι λένε, ότι ίσως έρθει και ο Μπαλτακος.

Εισητηρια υπάρχουν πολλά, ήδη προπωλουνται σε διάφορα σημεία και πίσω από τις δύο εστίες θα στηθούν και αρκετές πλατφόρμες με καθίσματα και τραπεζάκια.

Όλος ο καλός δημοσιογραφικός κόσμος θα είναι εκεί με μπροσταρη φυσικά το 365 και τον ρεπορτερ- αθλητικογράφος Antonio Karatzidi.

Αυτά και....... Κυριακή κοντή γιορτή!!!!

ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ 

6 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365