Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο της Αναγέννησης Παναγίτσας Ζέρβης

Ευχαριστήριο

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η νεοσύστατη ομάδα της Αναγέννησης Παναγίτσας Ζέρβης ευχαρίστησε εθελοντές, χορηγούς, λογιστές, γιατρούς, τοπικές αρχές, τον Δήμο Έδεσσας, τον απλό κόσμο, αλλά και τις αντίπαλες ομάδες για την εξαιρετική φιλοξενία και το ευ αγωνίζεσθαι.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μετά και την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2022-2023 η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την ένωση και συνεργασία της Δάφνης Παναγίτσας και της Αστραπής Ζέρβης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όσους βοήθησαν σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια. 

Ξεκινάμε με τους χορηγούς της Αναγέννησης, που ήταν οι παρακάτω επιχειρήσεις:

FAST FOOD ZOOM

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΤΡΙΝΟ

ΚΑΒΑ ΝΤΟΥΜΠΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

MARINOS SPORT

BIOPROTECTA

FRUIT CENTER. 

Ευχαριστούμε  θερμά την λογίστρια Παρθενοπούλου Ανδρονίκη, η οποία παρά τις αντιξοότητες και την γραφειοκρατία, πέτυχε τον στόχο της δήλωσης συμμετοχής της ομάδας μας εγκαίρως στο πρωτάθλημα, επίσης την ευχαριστούμε και ως πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Παναγίτσας Ζέρβης για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε

Τον Παρθενόπουλο Γεώργιο και την ενεργειακή τουριστική Παναγίτσας, για τον καθαρισμό του γηπέδου Παναγίτσας καθώς και την καινούρια περίφραξη.

Την Λυσίτσκα Χριστίνα για το φαρμακευτικό υλικό που δώρισε στον σύλλογο.

Το Παντοπωλείο Χορόμ για τα υλικά που μας προμήθευσε.

Ευχαριστούμε τους Υγειονομικούς Νίκο Παπαδόπουλο και Γεώργιο Γιάνκου για την ιατρική τους συμβολή στους εντός έδρας αγώνες.

Ενα ευχαριστώ στους Γιώργο Τζίγκα, Βαγγέλη Γιάνκου, Βασίλη Γιάγκου, Κωνσταντίνο Τάνη, Ηλία Τζήγκα, Νίκο Πολατίδη που βοήθησαν με ανιδιοτελή εργασία στην άριστη εικόνα των γηπέδων μέσω προσωπικής εργασίας.

Το blogspot Aridaia 365 για την κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας μας εντός και εκτός γηπέδου. 

Επίσης τον Δήμο Έδεσσας για τα υλικά που μας προμήθευσε. 

Τέλος ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας ακολούθησε σε αυτή την νέα προσπάθεια, σε όλες τις ομάδες για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, ελπίζουμε να ανταποδώσαμε το ίδιο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off για άνοδο στην επόμενη Κατηγορία.

Με τιμή 

Το ΔΣ της Αναγέννησης Παναγίτσας Ζέρβης.»

1 σχόλιο:

  1. Εμεις ευχαριστούμε τον Ηλία Παπαδόπουλο για την προσφορά του στα δυο χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365