Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Αριδαία: Παράτησαν έξι κουτάβια πίσω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Φιλοζωικής Αριδαίας

Δείτε την ανάρτηση της Φιλοζωικής Αριδαίας:

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Σήμερα Πέμπτη κάποιος ερχόμενος στο παζάρι βρήκε ευκαιρία να παρατήσει πίσω από το τέταρτο Δημοτικό τα έξι κουτάβια του που μέσα στην Αριδαια !!!!!

Είναι σαν να μας φτύνει στα μούτρα

Δεν τον είδε κανείς;ρωτάωωω

Και μετά απορείτε από που τα αδέσποτα

Ορίστε κύριοι ορίστε

Αυτά συμβαινουν όταν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και όταν όλοι εσείς που γνωρίζετε κάτι δεν μιλάτε

Κανω έκκληση ,οποίος γνωρίζει κάτι για τα κουτάβια να με ενημερώσει με προσωπικο μήνυμα

Δεν μπορώ να κανω τίποτα για αυτά,έχω 21 κουτάβια,δεν υπάρχει χώρος

Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με φιλοξενια ας στειλει μήνυμα 

Ο προεδρος Φωτης Παραστατίδης

3 σχόλια:

  1. κοινωνία ασυνειδητων όλα στραβά σε αυτήν την χώρα, οι μόνοι που είναι ευχαριστημένοι είναι οι βολεμένοι οι τεμπέληδες και οι βλαμμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατήρηση 1: κάποιος ''φιλόζωος'' ήταν ο άνθρωπος που μέχρι ένα σκυλί το πάλευε.Με κουτάβια μαζί δεν μπορούσε.
    Παρατήρηση 2:Γιατί ασχολούμαστε με τα αδέσποτα που θα αυξάνονται αφού είναι ανεξέλεγκτα και δεν το παίρνουμε με την κανονική του σειρά το πράγμα: κάθε αδέσποτο δημιουργεί προβλήματα υγιεινής παντού,έχουν φυσικές ανάγκες όπως όλα τα ζώα και δεν μπορεί να τα αποδεχτεί η οργανωμένη κοινωνία χωρίς χρήματα.
    Προφανώς και καθαροί δρόμοι και καθαρά πεζοδρόμια και αδέσποτα δεν πάνε μαζί.Με ανεξέλεγκτα αδέσποτα και λερωμένους δρόμους θα έχουμε και κατουρημένα πατάκια μαγαζιά θα έχουμε κλπ.Μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό όλοι ή το επιβάλλουμε υποχρεωτικά αρέσει δεν αρέσει?
    Παρατήρηση 3:Έρχονται ελεγκτές στα μαγαζιά και ο κόσμος φοβάτια για πρόστιμα.Γίνονται έλεγχοι στους ιδιοκτήτες των σκύλων εάν τηρούν τους αντίστουχους κανόνες? Δεν είναι λογικό και δίκαιο?
    Παρατήρηση 4:Όταν λέμε είμαι φιλόζωος δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπερασπίζομαι όλα τα ζώα ? Όταν υπερασπίζομαι τα σκυλάκια πχ, αλλά αδιαφορώ για τις σφαγές προβάτων το όνομα μου δεν είναι Υποκριτής ? Ή μήπως σκυλόφιλος.
    Φιλόζωος όμως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόλυτο δίκιο έρχεται,, τ αλλα δεν είναι ζώα δεν έχουν ψυχή...γουρουνάκια μοσχαράκι ψαράκια μπεκάτσες κτλ???μονο τα σκυλιά είναι ζώα??? αλλά τ αλλα είναι και νόστιμα.,..επικαλούνται οι σκύλο φίλοι και τους νόμους που είναι οι πρώτοι καταπατητες και δήθεν λυπούνται για την ευζωία τους ..όλα αυτά τ αδέσποτα τα δημιούργησαν σκύλο φίλοι που τα βαρέθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365