Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τίμησαν την γυναίκα και την Ελληνίδα Αστυνομικό στην Δ.Α. Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Γυναίκα! λέξη γένους θηλυκού όπως και οι λέξεις ζωή, μήτρα, γέννηση, ελπίδα, θέληση, εγκαρτέρηση, δύναμη, υπομονή, αγάπη, θαλπωρή, αγκαλιά, τρυφερότητα, πίστη, ανιδιοτέλεια, αφοσίωση!


Γυναίκα! λέξη ταυτόσημη με τη μάνα, κόρη, αδελφή, φίλη, σύντροφο, ερωμένη, συνοδοιπόρο!


Γυναίκα! λέξη με επτά γράμματα, σαν να λέμε επτά θαύματα, που περικλείουν την απόλυτη ουσία της διαιώνισης του ανθρώπινου γένους!


Με αφορμή την σημερινή ημέρα, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION] , τιμά την γυναίκα, τιμά την Ελληνίδα Αστυνομικό, που σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας του Σώματος καταφέρνει να ισορροπήσει μεταξύ των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών και των αυξημένων οικογενειακών της υποχρεώσεων, διαγράφοντας εξαιρετική υπηρεσιακή διαδρομή και κοινωνική προσφορά, προασπίζοντας καθημερινά τα δικαιώματα του πολίτη , αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πρόσωπο αυτής, μέσω των έμφυτων χαρακτηριστικών και της ευαισθησίας , που μόνο η γυναικεία φύση διαθέτει. 

Έτσι σήμερα, 8η Μαρτίου , "Ημέρα της Γυναίκας", αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο των γυναικών του Σώματος, στο κοινωνικό, οικογενειακό και επαγγελματικό πεδίο, ως ελάχιστη πράξη σεβασμού και στήριξης, μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής μας βρέθηκαν στον εργασιακό χώρο του γυναικείου αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ,προσφέροντας τους από ένα λουλούδι , ως δώρο συμβολικό της αγάπης, της ευαισθησίας και της αναγέννησης της φύσης, που συνάδει με το γυναικείο φύλλο.1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365