Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Εδεσσαϊκός για Κυζιρίδη: Ο Ρίψασπις έχει το θράσος και μιλάει

Ανακοίνωση
Την απάντηση του στην ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κυζιριδης σχετικά με την αποχώρηση του από την ομάδα. Δυστυχώς, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιστρατεύει ένα σωρό ψέματα και αστείες δικαιολογίες. 


Ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι με τα λεφτά από το στοίχημα θα πληρωνόταν δύο και τρεις μισθοί. Πώς όμως μπορούσε να γίνει αυτό, όταν το ποσό από το στοίχημα επαρκεί για μία μόνο μισθοδοσία, δεν μας το εξηγεί. Εκτός από τον Χριστό δεν γνωρίζουμε άλλη περίπτωση που κάποιος μπορούσε να πολλαπλασιάσει άρτους, ιχθύες και εν προκειμένω χρήματα. Ισχυρίζεται ο κ. Κυζιριδης ότι συγκρατούσε τους συμπαίκτες του για να μην απεργησουν. Παρόλα αυτά τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του απείχαν από τις προπονήσεις. 


Ο ίδιος μάλιστα δύο φορές απείχε με δική του πρωτοβουλία από τις προπονήσεις ενώ οι συμπαίκτες του προπονούνταν κανονικά. Αποσιωπά ο κ. Κυζιριδης ότι την Τετάρτη 1/3/2023 δεν προσήλθε στην προπόνηση δηλώνοντας ότι αν δεν πληρωθεί αποχωρεί από την ομάδα και την επόμενη ημέρα, αφού έμαθε ότι κατατέθηκαν τα χρήματα από το στοίχημα, ήρθε στην προπόνηση. Επίσης αποσιωπά ότι την επόμενη ημέρα, μόλις του καταβλήθηκε ένας ολόκληρος μισθός, δήλωσε ότι αυτό τον προσβάλει και έκανε ατομική προπόνηση. 


Τέλος αποσιωπά ότι έφυγε σαν κλέφτης, χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να αποχαιρετήσει. 


Παρεπιπτόντως, γιατί αποφεύγει να πει ότι τις προηγούμενες χρονιές εισέπραξε ακέραια όσα συμφωνήσαμε;  Η φετινή καθυστέρηση πληρωμής μιας μισθοδοσίας ήταν αρκετή για να εγκαταλείψει την ομάδα και συμπαίκτες του; Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του για οργανωτικές αδυναμίες, για ελλείψεις σε ιματισμό, μπάλες και .... κώνους είναι ανάξια σχολιασμού. 


Πραγματικά δεν περιμέναμε να επιστρατεύσει τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Αναγνωρίζουμε την προσφορά οποιουδήποτε συμμετείχε στην ομάδα μας. Δεν ανεχόμαστε όμως να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να αποκρύπτεται η αλήθεια από οποιονδήποτε.

19 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ?ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά του χρόνου Α1........ Μην αγχώνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σε αυτόν που έβγαλε αυτή την ανακοίνωση όταν η ομάδα απλά δεν υπάρχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφήτη για έλα να σε γλεντήσουμε ξες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε σας πιστευει κανεις!!! Ξεφτιλίζεστε τζάμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φεύγοντας έπρεπε να πάρει μαζί του 3 ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα ήταν σούπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΥΛΩΝΑ ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΡΕΖΙΛΕΥΗΣ ΤΟΝ ΗΣΤΟΡΙΚΟ ΕΔΕΣΑΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τέτοιους χορτάσαμε.. Στα δύσκολα φαίνονται οι ΑΝΤΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά μέσα από την ανακοίνωση η διοίκηση ομολογεί πως αδυνατεί να ανταποκριθεί στις συμφωνίες που έκανε με τους ποδοσφαιριστές, (Εκτός από τον Χριστό δεν γνωρίζουμε άλλη περίπτωση που κάποιος μπορούσε να πολλαπλασιάσει άρτους, ιχθύες και εν προκειμένω χρήματα) Αν δεν είχαν χρήματα γιατί έκαναν τις ανάλογες συμφωνίες, ας έπαιρναν ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν χρήματα. Στις ανακοινώσεις η διοίκηση είναι λαλίστατη, στις προπονήσεις όμως άφαντη, και στις υποσχέσεις ανακόλουθη. Και στο τέλος αν πέσει η ομάδα θα φταίνε οι ποδοσφαιριστές, και απλήρωτοι και φταίχτες. Κύριοι της διοίκησης που είστε μόνο για φιγούρα αν δεν έχετε χρήματα η ικανότητες μην ασχολείστε και μην εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού γνωρίζει όλος ο Νόμος ότι είστε πληρωμένη...Και μην ρωτήσετε από ποιον ξέρετε εσείς το δείχνετε στον αγωνιστικό χώρο...

      Διαγραφή
    2. Εσύ που γράφεις προφανώς είσαι ποδοσφαιριστής γιατί βλέπω γράφεις με λεπτομέρειες.
      Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση για την εικόνα της ομάδας που δεν είναι καλή αγωνιστικά και το γεγονός ότι είναι σε έναν φαινομενικά εύκολο ποδοσφαιρικά όμιλο με ομάδες κάτω του μετρίου,ποιος φταίει που η ομάδα είναι στην ζώνη του υποβιβασμού?

      Διαγραφή
    3. Εσύ που το γράφεις μεταξύ κατεργαρεων ειλικρίνεια,αφήστε το μην το πάμε παρά πέρα γιατί θα βγείτε να χρωστάτε κι ολας ,ξέρουμε τι γίνεται το βλέπουμε σε κάθε ματς

      Διαγραφή
    4. 9:32. Μην εκτίθεστε εσείς γιατί οι ποδοσφαιριστές και πληρωμένη είναι (ξέρετε εσείς όπως και όλοι όσοι βλέπουν την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο)και φταιχτες .

      Διαγραφή
  10. Απλήρωτοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές μην λέτε ψέματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψέματα λες εσύ, τρείς μισθοί απλήρωτοι και το μέλλον αβέβαιο.

      Διαγραφή
    2. Πληρωθηκες την Κυριακή και την ομάδα την έριξες

      Διαγραφή
  11. Δηλαδή ρε μεγάλε προχθες τα λεφτά από το στοίχημα που πηραν στον εδεσσαικο που πηγαν τα φάγανε αναμεταξύ τους και δεν τα έδωσαν σε παίχτες?????? Που πηγαν τα λεφτά εδώ λένε ότι πληρωθηκαν έναν μισθό αυτό καταλαβαίνουμε , αμα λες τρεις δεν βγαίνουν η ημερομηνίες αφού Νοέμβριο ξεκίνησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι κάποιοι ποδοσφαιριστες στα σχόλια καντε τέσσερις -πεντε νίκες🏆💪 για να σωθεί η ομάδα γιατί η ιστορία θα γράψει ποιοι ήταν στην ομάδα που σώθηκε όπως και το αντίθετο όσο για το οικονομικό συνήθως στο τέλος παντα σώνεται στο παρα πεντε, είστε σε μία ιστορική ομάδα πάρτε το χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365