Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Έσπασε το αήττητο της Σκύδρας η Αναγέννηση Παναγίτσας-Ζέρβης (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στον Α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας, καθώς η Αναγέννηση Παναγίτσας-Ζέρβης πέρασε νικηφόρα από την Σκύδρα επικρατωντας του τοπικού και αήττητου μέχρι σήμερα, ΝΠΣ με σκορ 2-0.

Μετά απο ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο η Αναγέννηση κατάφερε να σκοράρει στο 53’ με τον Ηλία Μυρίδη να παγώνει το γήπεδο, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα της Βεγορίτιδας. 

Προ του φάσματος της ήττας η ομάδα του Σπύρου Κουλούρη πέρασε στην επίθεση, πίεσε αλλά στάθηκε άτυχη καθώς σημάδεψε δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και σε μια ακόμα φαρμακερή αντεπίθεση η Αναγέννηση ευτύχησε στο 88´ να πετύχει ακόμα ένα ακόμη τέρμα με δράστη τον Νίκο Κιουτσούκη και να παρει την νίκη γοήτρου από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Σκύδρας, που πατά την ήττα της τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Ιτσόπουλος, Σουλιώτης.


Συνθέσεις:

ΝΠΣ: (Σπύρος Κουλούρης)

Πιστοφίδης,Μερτζάνης, (58´ Χατζηγεωργίου), Ορφανίδης, Ντίσιος, (70´ Ευαγγελίδης), Γάτσος, Ελέζι Ν., Κουντουράς, Λαζαρίδης,(46´ Αλεξανδρίδης), Παπαδόπουλος Δ., (70´ Ναουμίδης), Ελέζι Γ., Μουρατίδης.


Αναγέννηση: (Ηλίας Τζήγκας)

Ντάρση, (46 Γιαννακίδης Γ.), Παρθενόπουλος Σ., Καγιόγλου, Γρηγοριάδης, Ρρίτσκου Ερ., Παρθενόπουλος Α., Τζήγκας, Ρρίτσκου Εν., (60’ Δούμος), Μυρίδης Η., Κιουτσούκης Ν., Μυριδης Κ., (76 Κωνσταντινίδης Κ.).





3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365