Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτο

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ενώνει και δεν έχει να διαχωρίσει τίποτα άλλο, από το κοινό μέλημα όλων να υπάρχουν παιδιά στα γήπεδα και να αγωνίζονται και σε αυτό θα συνδράμουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο ώστε να ζει αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. 


Στην προκειμένη φωτογραφία βλέπετε το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους δύο νεαρούς σε ηλικία,  ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά των χωριών τους, τον πρόεδρο του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς, Βασίλη Νικολαΐδη και Στάθη Τσαρτσαράκη του Άρη Αμπελειών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς ήταν ανώτερος από τον Άρη αμπελειων και αυτό αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μπήκε δυνατά στο ματς και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365