Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Όσα φέρνει ο Καρατζόβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας ρε αλφακηδες και πάει και η εμβόλιμη. Μεγάλος τζερτζελες για 2η και 3η θέση, όπως επίσης και για τις θέσεις 10,11.


Όσο για τον τίτλο, προ καιρού καπαρωθηκε από το δίδυμο Γιονδη- Ταουσανη. Βεβαίως και σήμερα έσπασε το νικηφόρο σερί του Πρίγκηπα αλλά πιστεύω ότι ο στόχος του αήττητου εύκολα δύσκολα θα γίνει. 


Στην 2η προνομιούχο θέση ο AS Vagena, που βάση προγράμματος, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει.


Λαμπάδες σε όλα τα κοντινά μοναστήρια έταξε ο Λουτσεσκου αν στα επόμενα δύο ντέρμπι ( εκτός έδρας) πάρει 2+ πονταλακια.


Προφήτης και Λιτοβοι, παλεύουν για την 3η θέση. Και βάζω το Λιτοβοι, διότι έχει δέκα ματσάκια ( έκανε το ρεπω του).


Ο δε Προφητολιας έχει πρόγραμμα λουκούμι.

Στην 6η και 7η θέση βλέπω Los Ampeles και Messia sity. Ε, δεν πιστεύω ότι θέλουν κάτι πιο εκλεκτο!! Θα πιάσουν 30-31 πονταλακια και..... όλα γκουτ!


Από εκεί και πέρα αρχίζει το άγχος και η αποφυγή των θέσεων 10 και 11. Νομίζω πως δύσκολα ως απίθανο είναι η Ελπίς της πρωτεύουσας να αποφύγει το μοιραίο.


Τα πράματα εδώ μπερδεύονται διότι κυρίες και κύριοι ο Εδεσσαϊκός θα πρέπει να κάνει διαδρομή FC Κοζάνης. Εύχομαι τα καλύτερα αλλά η τρίαινα την έχει δύσκολα. 


Filip de Pentaplatan, Viltoire Kalintzas, PAS Xifoni και Aris of Tsekmentze αποτελούν το καρέ. Ποιος θα είναι ικανός και τυχερός στην πόκα και στο Μπλάκ Τζακ; Έλα ντε!!


Και οι τέσσερις είναι πάνω κάτω στην ίδια μοίρα. Αλλά, λέω εγώ τώρα, ο Filip και ο Αris διαθέτουν άσσο στο μανίκι. Ποιο είναι αυτό; Είναι σύλλογοι της συμπρωτεύουσας και ίσως να έχουν καλύτερα αλισβερίσια.


Πάντως ο μάγος από το Γαζωρο κάπου ψιθύρισε ότι στο Μπλουμ θα είναι δύο από την Δύση και δύο από την Ανατολή. 


Μπερδεμένα η οχι, φιλοσοφειστε το σχόλιο και βγάλετε συμπεράσματα.


Γεια σας και χαρά σας.


Βόρειος Άνεμος...

Ως και σήμερα σας τα έγραφα και ορισμένοι τα λάμβαναν στα σοβαρά και άλλοι για πλακιτσα.
Πάμε γρήγορα Α1. Για τους γαμπρούς της κορυφής, ο μόνος που έραψε νέο  κοστουμακι, ήταν το Τσαλι. Κάτι έκανε μεταγραφικά για ενίσχυση.
Likostome και ΑΣ, μάλλον νομίζουν ότι είναι πλήρεις. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Γ Εθνική θέλει 120-150 μαρούλια τουλάχιστον!!
Στους Ζαλογγιτες μάλλον κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος. 
Ακούστε βρε τον προφεσορα για όσους ξέρουν από μπαλλιτσα. Τα λα, λα, λα και τα λίγα δεν φτάνουν. Σημειώστε το, μάλλον ένας εκπρόσωπος μας από Γ θα το πει το ποίημα. Άρα Μπλουμ 4. Άρα σωτηρία, 30 πονταλακια!!!
Στην Α, ο πρίγκιπας κάνει όνειρα.  Στόχος φυσικά το αήττητο και ίσως το 24Χ3.
Τώρα, κρατηθείτε. Την δεύτερη θεση, σας το λέω τώρα αρχές Φλεβάρη, κατά 99,9% την έχει ο AS Vagena '18.
Α, δεν θέλω αντιρρήσεις!! Το μόνο που μένει είναι το χάλκινο μετάλλιο. Και αυτό ίσως να μην ανέβει ο 3ος στο βάθρο. Για το χάλκινο βλέπω Δόξα και τους Αρηδες.
Στην ουρά, ότι και να γίνει, από Άθυρα ως την Ελπίδα σωνεται ένας. Τώρα ποιοι τρεις θα πιαστούνε χέρι χέρι, θα δείξει!!
Στην Β, Βερτεκοπ και Μegaplatan παλεύουν για την πρωτιά, ενώ η New Pell  την άλλη βδομάδα έχει χορό για την άνοδο. Να το γράψω; Άντε το γράφω.
Sak de Bizel, η φέτος η ποτέ.
                           Professore V. Anemos

1 σχόλιο:

  1. πληροφορίες από Ευρώπη: για να υπάρχει ποδόσφαιρο, θα πρέπει να υπάρχουν στοιχειώδη πράγματα (λένε) σε κάθε γήπεδο: ασθενοφόρο,γιατρός,πλήρη αποδυτήρια,πλήρη φαρμακείο,ελεγχόμενος αγωνιστικός χώρος, λειτουργικές τουαλέτες ανδρών γυναικων.Αν δεν υπάρχουν δεν θα έχεις ομάδα ούτε στη Γ΄ ερασιτεχνική.
    Αν τα έχει σύλλογος του Βόλευ θα εγκρινουν αυτους και πάει λέγοντας.
    Συμπέρασμα: αφήστε τα αγωνιστικά και φιάξτε πράγματα στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365