Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευαστή για την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας»

Δελτίο Τύπου

Ζήτημα υψηλής προτεραιότητας είναι για τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, η κατασκευή της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας καθώς, πέρα από την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, ο νέος σύγχρονος δρόμος θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη της Π.Ε. Πέλλας. 


Ο κ. Τζαμτζής παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των διαδικασιών, επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και επικεφαλής της διϋπουργικής επιτροπής για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Νίκο Παπαθανάση, από τον οποίο πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη φάση του έργου, δηλ. η προεπιλογή και αξιολόγηση των κατασκευαστικών εταιριών. Οι τέσσερις εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αναδοχή του έργου και εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή, είναι η ΑΒΑΞ Α.Ε., η Εταιρία ΑΚΤΩΡ, ο Όμιλος ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και ο Όμιλος intrakat.


Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης, θα ακολουθήσει το στάδιο της κατάθεσης οικονομικών προσφορών και της επιλογής Αναδόχου Εταιρίας.

4 σχόλια:

  1. Τέλεια..
    Περιμένουμε την επόμενη προεκλογική περίοδο σε 4 χρόνια ώστε να περάσουμε στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ της διαδικασίας επιλογής ανάδοχου κατασκευαστή!
    Ευχαριστούμε για όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ...βλέπω δεν ανεβάζετε όλα τα σχόλια, σχόλια που ειναι καυστικά αλλά όχι υβριστικά...Άντε γεια, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα σχόλιο δεν πέρασε και αυτό μπορεί να μην ήταν υβριστικό αλλά ήταν για μήνυση, όποτε αν έχετε σκοπό να κάνετε ξανά παρόμοια σχόλια να γνωρίζετε πως δεν θα περάσουν.. Επειδή δεν βρίζετε δεν σημαίνει ότι δεν θίγετε και δεν προσβάλετε. Όποτε το καυστικό που λέγε δεν ισχύει στην περίπτωση μας!!!
    Ο υπεύθυνος του Aridaia365
    Γιώργος Καραγιαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365