Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Βορεινού - Νεοχωρίου (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βορεινού -Νεοχωρίου του Δήμου Αριδαίας εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του Πρός την Επιχείρηση Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ-ΜΕΚ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ με διακριτικό τίτλο  ΄΄ΜΥΗΣ ΒΟΡΕΙΝΟ ΠΕΛΛΗΣ ΑΕ΄΄ τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την ενίσχυση της σχολικής μονάδας με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τη Δωρεά (14) συνολίκα φορητών υπολογιστών ( laptop ) τελευταίας τεχνολογίας και ενός (1) προβολέα (projector) , όσο και για την πολυετή συμβολής τους στην βελτίωση της σχολικής ζωής.

Ο Σύλλογος εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Κρητικό Διονύσιο, Μέλος του ΔΣ, τον κ. Ζαφειρόπουλο Δημήτριο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Διευθυντή Έργων και Μέλος του ΔΣ, και τον κ. Ασλάνογλου Δημήτριο, Διευθύνοντα Σύμβουλο , της ανωτέρω επιχείρησης, καθώς η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την εύρυθμη διεξαγωγή των μαθημάτων.


Με τιμή 


Το ΔΣ


Παπαδοπούλου Βασιλική Πρόεδρος ΔΣ


Τα Μέλη 


Νικολαίδου Σοφία

Μήτρου Χριστίνα 

Κωτσοπούλου Αρχοντούλα

Πουτόκα Ελεονώρα

Κουκουλίδου Ραλλίτσα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365