Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Νεκροί η Ελπίδα Χουπά, ο Βάιος Βλάχος και η Αναστασία Αδαμίδου – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους

Νεκρή είναι και η Ελπίδα Χούπα, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.


Μιλώντας στον ANT1, ο αδερφός της άτυχης κοπέλας δήλωσε πως διαπιστώθηκε μέσω της εξέτασης πως η κοπέλα είναι δυστυχώς ανάμεσα στους νεκρούς επιβάτες των βαγονιών του τρένου που διαλύθηκε στα Τέμπη.


Ο αδερφός της 28χρονης είπε πως η εντολή από την αστυνομία είναι να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί η σορός είναι σε άσχημη κατάσταση.


Κατήγγειλε πως υπεύθυνος του ΟΣΕ δήλωσε «συγγνώμη λάθη έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται».


Νεκρός και ο 34χρονος Βάιος Βλάχος


Νεκρός θεωρείται πλέον και ο 34χρονος Βάιος Βλάχος, ο οποίος ταξίδευε με το τρένο για Θεσσαλονίκη μαζί με την κοπέλα του και το σκυλάκι τους, και αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης (28.2.2023) μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.


Όπως έγινε γνωστό, η σορός του 34χρονου Βάιου ταυτοποιήθηκε την Πέμπτη, ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, Βαγγέλης, που από την πρώτη στιγμή μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, έψαχνε πληροφορίες για τον αδερφό του.


Ο ίδιος ενημέρωνε τους χρήστες στα social media πως ο αδερφός του ταξίδευε μαζί με την κοπέλα του και το σκυλάκι τους για Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα που κατάφερε και σώθηκε, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Η οικογένειά του ήλπιζε σε ένα θαύμα, αλλά πλέον καλείται να ζήσει με τον χειρότερο εφιάλτη.


Ταυτοποιήθηκε η σορός της 24χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ Αναστασίας Αδαμίδου


Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου προστέθηκε στη μαύρη λίστα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, πριν από λίγη ώρα ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA, η σορός της 24χρονης αποφοίτου της οδοντιατρικής από την Πάφο.


Η άτυχη κοπέλα όπως και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.


Η νεαρή κοπέλα η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ και συνέχιζε τις σπουδές της προκειμένου να εξασφαλίσει μεταπτυχιακό τίτλο.


Η Αναστασία, σύμφωνα με το cyproustimes.com είχε μεταβεί με φίλες της στην Βουλγαρία πριν λίγες ημέρες για την ορκωμοσία φίλης τους. Στην συνέχεια από την Αθήνα μετέβαινε στην Θεσσαλονίκη.


Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του συντρόφου της από τη Θεσσαλονίκη, κρατώντας τη φωτογραφία της και έκανε έκκληση για όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της, ενώ στη Λάρισα βρέθηκαν μετά από λίγες ώρες και οι γονείς της, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365