Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών ο γιος Ντογιάκου: Τι είπε ο Οικονόμου για το «ασυμβίβαστο»

Τι είπε ο Οικονόμου για το «ασυμβίβαστο»

Μετακλητός υπάλληλος στο Υπουργείο Μεταφορών είναι ο δικηγόρος Ευάγγελος Ντογιάκος, γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου που ανέθεσε την Τετάρτη την εποπτεία των ερευνών για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη στον εισαγγελέα Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Ερώτηση για το «ασυμβίβαστο» μεταξύ της εμπλοκής Ντογιάκου με τις έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη - λόγω της απασχόλησης του γιου του ως μετακλητού υπαλλήλου του Κώστα Καραμανλή - τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Γιάννη Οικονόμου.


Πιο συγκεκριμένα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου κλήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση της απασχόλησης του γιου Ισίδωρου Ντογιάκου ως μετακλητού συνεργάτη του παραιτηθέντα Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή από το 2019, αλλά και να σχολιάσει το ενδεχόμενο ασυμβίβαστο.


Ο κ. Ντογιάκος υιός, είναι μετακλητός συνεργάτης από το 2019 του παραιτηθέντος Υπουργού κ.Κώστα Καραμανλή. Παραιτούμενος ο Υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση νομίζω. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πέρα και πάνω από τέτοιου είδους προσεγγίσεις - απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Σημειώνεται πως η πρόσληψη του Ευάγγελου Ντογιάκου κοινοποιείται σε ΦΕΚ της  3ης Οκτωβρίου 2019 (3689).




3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365