Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Μεγάλο παιχνίδι χωρίς νικητή στην Ν. Πέλλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Ν. Πέλλα, όπου στην έναρξη των play off ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος και ο Ηρακλής Αγ. Λουκά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα, καθώς παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αξιόλογα, αγωνιζόμενοι με έξυπνη τακτική και υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν τόσο από τους γηπεδούχους, όσο και από τους φιλοξενούμενους.

Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος, όταν οι γηπεδούχοι αρχικά στο 65’ κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Νικολαίδης που το εκτέλεσε δεν βρήκε στόχο.

Λίγο αργότερα όμως στο 68’ ο Καραμίγκος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, γράφοντας το 1-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 76’ και ο Ντόνας που το εκτέλεσε, ισοφάρισε σε 1-1, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζγούρος Γ., Πολυχρονίδης, Κάρτζιου.











4 σχόλια:

  1. Κάντε σεμινάρια τι είναι ΟΦΣΑΙΤ οι επόπτες άγνοια είχαν γελούσαν όλοι στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΜΙΑΝΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρή αλλειωση αποτελέσματος σε βάρος της Πέλλας αλλά ποιος νοιάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει ΖΓΟΥΡΟΣ τα χρόνια πέρασαν άσε να παίξει και κανένας νεότερος έτσι ανανεώσηι δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365