Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Η Τουρκία είπε «ναι» στην έκδοση του φυλακισμένου πατέρα του νεκρού μηχανοδηγού από την Έδεσσα

Ο κ. Τσαβούσογλου «τον ενημέρωσε για τη θετική έκβαση του ελληνικού αιτήματος

Θετική ήταν η τουρκική απάντηση στο ελληνικό αίτημα να εκδοθεί στη χώρα μας ο φυλακισμένος στη γειτονική χώρα πατέρας ενός από τα θύματα στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Τηλεφώνημα από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δέχτηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.


Ο κ. Τσαβούσογλου «τον ενημέρωσε για τη θετική έκβαση του ελληνικού αιτήματος για την έκδοση στην Ελλάδα Έλληνα πολίτη, πατέρα ενός από τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.


«Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για τη θετική και άμεση απάντηση της Τουρκίας. Η σχετική απόφαση υπογράφηκε από τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης», προστίθεται στην ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365