Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Τρεις νέες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα
Δείτε τα ονόματα:




7 σχόλια:

  1. Βάλε όσους Μπορεις γιατι η Νέμεσις ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσοι εργάτες.. Τόσες καθαρίστρια... Λογηκα πάνω αστράφτουν όλα.. Εκτός αν τους λένε πάνε πάνω άραξε κ στις εκλογές να με θυμίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 2μηνα είναι για έκτακτες ανάγκες.. Αν έχει ανάγκη από πρωσοπικα πρέπει να πρωκυριξει μόνιμες θέσεις ή ορισμένου χρόνου μέσο ασεπ.. Να είναι με πτυχία κ κάποια προσόντα που ορίζει ο ασεπ, αγγλικά, υπολογιστές κλπ. Ολλα τα 2μηνα πάνε πάνω και κοροϊδεύουν αυτόν που τους βάζει. Έτσι δεν πάει μια επιχείριση μπροστά..εχουν καταργήσει τον ασεπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To.mono.kalo.ine.epi.mbatsi.vlepoume.tis.proslipsis.epi.mbinou.den.evlepes.tipota.mono.skotadI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάται κανείς τι προσόντα θα ζητούσε ο μπατσηςγια να δουλέψει κανείς στα λουτρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε ρε φίλε... Που τα θυμασε τώρα αυτά..? Αυτά ήταν στα λόγια... Τι χρειάζονται αγγλικά κλπ.. Εδώ αυτοί πάνε σε ξένες χώρες και μας διαφημίζουν χωρης αγγλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείξτε λίγο σεβασμό στους πολίτες αυτού του τόπου. Έχετε γίνει ραγιάδες όλοι σας εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365