Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Συσκότιση σε περιοχή της Αριδαίας

Ελπίζουμε σύντομα οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν του θέματος
Χωρίς φως βρίσκεται η περιοχή του ΟΑΕΔ στην Αριδαία εδώ και λίγες μέρες, αφού δεν λειτουργούν οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού.


Οι πολίτες κάνουν παράπονα και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν τα βραδιά με ανοιχτούς τους φακούς από τα κινητά τους.


Ελπίζουμε σύντομα οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν του θέματος και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

4 σχόλια:

  1. Και όχι μόνο κάνε μια βόλτα τριγύρω από το κέντρο υγείας να δεις τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ στην Μαυρομιχάλη στον δρόμο του 1ου Δημοτικού έχει κάθε 5 μέτρα δυνατό προβολέα. Πήγαν να τον ανοίξουν με όλες τις περγαμηνές και φυσικά τον παράτησαν στην μέση. Ούτε ασφαλτοστρώθηκε, ούτε φωτισμό, ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να τα ανέφερε ο δήμαρχος μέσα στα έργα του και αυτά στην φιέστα που διοργάνωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΟΝΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365